toilet training

Sejak umur berapa boleh ajar toilet training?macam mne kita nak tahu anak dah sesuai toilet training #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Msa ank kita dh pndai bdiri sndiri sis,Setahun 9 bulan rsa nya okay,masa mandikan anak sis blh ajar dia utk teran tahi dekat lantai,klau dia dh pndai tunjuk gelagat yg dia teran tahi tu,rsa nya dh ready.Tp xtau lh stiap anak xsma,ada yg lmbat°il xnk membuang dkt toilet sbb xbiasa.Tp itu yg sy buat dkt anak sy.Smpai dia pndai berak dkt mangkuk tandas

2y trước

anak saya umur 1 tahun 5 bulan ...nk ajar toilet training takut awal sngt