Belum Rezeki..

sejak keguguran bln 1 ritu...tiap2 bulan sy tunggu berita baik... sepatutnya sy period 28.04.2020..mengharap sgt period xdtg..tp rini 26.04.2020 dh period...sedihnyaaa ???...belum rezeki sy... harapannya ada la rezeki ramadhan...sbb 4 5 ari ni sy slalu rasa loya2..xpernh plak sy jd camni..kdg2 g pasar tgk ikn pn rasa loya je..tp xde la sampai muntah..belum masanya utk sy pregnant..???

10 Các câu trả lời

Sabar yaa ... Sya keguguran bulan 9 tahun lepas smpai sekran mach menanti kehadiran c kicik d dlm Rahim... Suda mkn folic acid ...suda berurut tpi mach blum melekat... apa2 dear tabah ja think positive jaa munkin tuhan maw kita enjoy berdua sma husband kita sebb bila Ada suda anak kita munkin untuk berdua Susa suda ... Tuhan rencanakan baik untuk kehidupan Kita n terus berdoa jaaa minta tuhan susun cntik untuk kehidupan kita😘

Sabar ye sis.. In shaa Allah, Allah beri rezeki tepat pada waktunya nnt. Saya pun mcm sis sebelum ni. tahun 2017 keguguran, selepas keguguran tu saya sentiasa harap tak dtg period setiap bulan tp datang jugak. Alhamdulillah, tahun lepas waktu anniversary ke-3 saya check upt naik positive. Mungkin makan bulan, mungkin makan tahun tapi usaha, doa terus sis. 🥰

Sabar ye sis..sy pn mcm tu juga..gugur 31.3 haritu..sekarang ni tgh tempoh period..tp xsure sbb yg kuar mcm keputihan coklat..kejap Ade kejap xde, senggugut pn xde..confius skarang sbb xpernah period mcm ni..nk Kate spotting upt negatif plak..tetap mengharap

Sabar sis. Saya keguguran bln 6 tahun lepas smpai skrg blum ade rzeki. Berurut sudah, makan folic acid sudah. Doa je banyak2 supaya ade rzeki kita sis. In shaa allah dipermudahkan 🤲😊

saya faham perasaan sis sbb saya pun sama mcm sis menanti kan bby dlm perut, saya hrp sis jgn putus asa teruskan berusaha dan berdoa ya

Normal hormon sy nk priod pn akn rse mual2 nk muntah,pening .insyaAllah semoga ada rezeki zuriat utk awk sabar ye ,jgn putus asa .

Sabar ya sis,sy pun mcm tu jg,sdg menunggu baby,,sy mkn asid folia dan sy berurut,alum jua ada baby

Sy due priod 28.4.2020 .. sy pun menunggu dengan harapan tak priod ..

sy pun mengharap kehadiran cahaya mata selepas baby meninggal dlm perut .

semoga ada rzki dibulan yg mulia ni aamiin ya mujib ❤️