Saya perlu kan kata² semangat ?

Sejak jadi surirumah ni saya always down sebab rasa tak berguna dan always negatif thinking. Tambah bila ank buat perangai stress tu hanya Allah ja tahu. Boleh ibu² semua bagi saya kata semangat untuk x berputus asa jadi seorg ibu dan isteri

2 Các câu trả lời

Ingat satu je, kita buat..jaga anak kerana Allah, kita sabar je kalau anak mcm2, sebab masa anak membesar ni sekejap ja, nanti dia dah besar takde dh moment tu..ingat tu ja, buat semua tu kerana Allah, bukan kerana anak atau suami..insyaAllah nanti Allah bagi kesenangan dikemudian hari.