37w6days sakit pinggang n pecah ktuban

Seharian perut mngeras..rasa nak berak dr smlm..smlm sembelit hari ni perut memulas n and cirit..jam 2 pagi sakit pinggang yg amat.. tp bodo2,, fkir nak bgunkan mak ka x.. rasa nk kencing, pg la tnds..Pecah ktuban jam 4 pg.. pergi tandas trus pop 🤣 mnitis2.. ssh jga jd 1st mom.. blurr 🤣#firstmom

2 Các câu trả lời

Sekarang da selamat bersalin belom sis?

7mo trước

dh..jm 5 ptg..gegirl..kurang koyakan..scan 3kg..kluar 2.5kg ja..contraction lama..dr 2 pagi smpai 5 ptg bru full bukaan.. liat nk buka dr 4-6. smpai 6 sjam lpas tu 8, sjam lg 10..