Messy eating

Seeloknya anak usia berapa bulan, patut kita bagi makan sendiri? Dan macam mana ye nak ajar anak makan sendiri? Ada tips tak? #seriustanya #firstmom

1 Trả lời

kalau nak ajar makan sendiri buat BLW je sis , start 6 bulan 2 minggu awal kita suap lepastu bg baby fingerfood lama2 dia biasa.

11mo trước

baby led weaning , maksudnya awak x suap baby langsung depends pada baby dia belajar makan sendiri , saya jarang ajar blw so far bby pandai makan biskut dgn kuih sendiri , untuk nasi saya yg suap , boleh search dkt tiktok ramai yg ajar dri zero untuk BLW baby.