Jangkitan Kuman

Sedihnya.. Ingtkan Pregnant.. Bila dapat line samar.. Pergi klinik utk sahkan.. Doc cakap - ve.. N kena jangkitan kuman dlm air kencing.. So Dapat ubat antibiotik n lawas kencing je.. 😭😭 Doakan sy Pregnant ye semua.. Lama dah menanti.. #ttcfirstbaby

10 Các câu trả lời

Sis, nk bgthu nie.. Time tu sy mcm sis juga la, sakit sgt bwah perut & mcm2 fkir mgkin apendix atau gastrik teruk sgt ke.. Pegi klinik, dktor minta buat urine test & dia minta izin utk cek skali manatahu prgnt.. Last2 result prgnt -tve, cuma nya ade kecing kotor.. Then lpas dlm 2mgu mcm tu sy saje buat upt test, alhamdulillah naik 2 line sis..rezeki anak ke2, skrg alhamdulillah dah msuk 13w.. Nnt dlm 2mgu lg sis cuba la cek upt ye, semoga ada rezeki aamiin.. 😊😊

12mo trước

ye mcm sy jg sblm preggy kna kncing kotor, 2week lpstu bt upt +ve.

Berapa minggu ni sis? Kalau saya better repeat upt balik and scan, sebab kalau preknen memang senang dapat UTI (jangkitan kuman air kencing)

amin³....semoga cepat la rezeki awak sekeluarga utk menimang cahaya mata🤗

3y trước

Aamiin.. Terima kasih banyak2 sis 😘🤲🏻

Sabar ye sis. InsyaAllah ada rezeki sis. Amin

3y trước

Aamiin 🤲🏻🤲🏻

smge rzki sis ade nti lpas nie insyallah

3y trước

InsyaAllah.. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻🤲🏻

InsyaAllah nanti ada rezeki. Amin

3y trước

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻🤲🏻

Aamiin semoga Allah beri rezeki

3y trước

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻🤲🏻😘

ada scan x sis

3y trước

Die x scan sis.. Die terus cek urine je

amin

3y trước

Aamiin 🤲🏻😘