suami curang

sedih, tak ada tempat untuk luahkan, baru tahu husband ada org lain, i’m 39w6d pregnant now, mcm mana tahu? sbb lately asyik perasan husband always texting someone, i tak pernah query before this cuz we both works in medical field, tau always busy, tapi sy ada rasa tak sedap hati, dan checked his phone, turned out in his whatsapp archive, he’s been texting this one girl everyday since mid may, almost everyday ajak makan, lepak, minum sama2 during work..my husband siap belikan food n drinks for her, mind u my husband rarely belikan i food/drink during work, i tak kesah sgt sbb i tau dia busy doing his job and save money..but bila i tau ni.. i terasa gilaa😞 and everyday he’s always balik rumah lambat, i ingat mmg sebab kerja, tapi dia sempat makan dgn perempuan tu before balik n rupanya dia tipu sebelum ni sy pernah tanya dia selalu makan dgn sape kalau sempat, dia ckp guy friend, then dia pon ajak that girl main badminton lagi, before this my husb will ask my permission but lately dia tak minta izin dah…sedih laaa😔😔 terasa sgt2..dgn nak die date dah..tiba2 dah x excited nak bersalin semua😞😞😞

2 Các câu trả lời

Sabar sis jaga diri & kandungan dh nk dkt due tu. Moga sis kuat . Settle bersalin sis bincang baik dgn husband dan family pasal isu ni. Lepastu sis focus dgn berpantang okay jaga emosi tau masa pantang jgn stress2 take care girl. Hug

suami awak mmg dari dlu tak exited dgn awak atau stelah kenal perempuan tu?