19week4day Hello mama yg due December Ada sudah start beli barang baby? Or Masi buat list dulu?

23 Các câu trả lời

baru 17w anak 3rd, dah start beli sikit² dulu barang² diri sendiri (pantang) barang baby belum beli sebab tak tahu gender lagi.

2mo trước

nanti kita tau gender baru start beli barang dia sikit².

samaaaa laa kitaa due bulan 12 . 2nd pregnacy jugak 😆😆 skrng add to cart je , dah 7bulan nnanti baru start membeli .

saya due hujung sept atau awal december..tp 16week dah beli brng keperluan baby sikit²..kadang oder brng d shopee je he he..

2mo trước

Sama la Ada dekat shopee, Ada yg walk in terus ke kedai.

saya due date nov .. 1 ape pon xbeli lgi.. tapi barang² anak yg lepas ada lagi.. takde la kalut sgt nak beli 😅

dah beli ..tapi sikit je...adik n kak ipar bagi...tgl nk beli Pampers,brg mandi baby n minyak semua...

Saya masih add to cart lagi. Pening juga senaraikan barang. Rancangnya awal bulan depan baru beli sikit"

2mo trước

ya beli sikit sikit tidak terasa sangat duit tu keluar hehe

sy 19wks dah beli brg sikit2 😊😊beli sikit2 spya x rasa sgt buang duit😆😆

2mo trước

ya betul 😊

sy due awal dec..dh start beli brg sikit2, beli yg unisex sbb blm scan gender lagi ☺️

2mo trước

buat masa ini, apa barang yang kamu dah beli?

beli barang mommy dlu awal2 ni..nti dah 6-7 bulan blh start beli brg bby plk

belum hehe tggu duit bntuan jelh bru beli🤭

2mo trước

yele kot dgr cita huhu tu tggu