Buka Buku Pink

Sebenarnya bukak buku pink bile nyaa waktu dh bape weeks ? I confius, i dh pergi kk smlm and then nurse srh book online untuk date but bile buat online just ade date yg kosong just akhir bln 6, klau bln 6 i dh pregy 5 bln. Bile tanye nurse dy just ckp its okey boleh jee sbb doc yg arrange semue. I mcm pelik laa xkn i dh pregy 5 bln bru nk bukak buku pink dh laa i ade penah keguguran sebelum nie.

22 Các câu trả lời

ade jugak klinik mcm ni..dah tu klu 9 bulan bru ade tarikh kosong , nk beranak dah takde lagi buku pink..aduhai..klinik mane ni? first time dgr ade klinik mcm ni?teruk betul

3y trước

bnde mcm ni rse nye kne bincang dgn dr..sy dlu pegi hospital..sbb spotting coklat and ade sejarah keguguran..and dr dkt spital buat surat booking buku pink..dr tu yang bagi tarikh..tak perlu dah book online..tapi tempat sis sy tktau la

buka buku pink is 12 weeks below suggested by the klinik kerajaan. sbb start preggy kena mkn folic acid and ubat yg lain.

Sebaiknya puan refer pada doktor atau jika berkelapangan boleh pergi cuba scan di private.

mcm saya dkt rumah ada klnik desa..buka buku dkt situ..pastu diaorg yg tlg booking yg kk plk..

3y trước

saya pon mcm tu . semua kd yg urus kn

Sis jgn stop mkn acid folic tau . kalau lambat lagi nk bkak bku tu. mkn mkanan berkhasiat k

3y trước

Okey awk tq 🥰

Kalau kk tmpt saya 10w ke atas baru boleh buat buku, tu pun kena booking dlu

Pg klinik biasa biasanya klo comfirm sudah pregnant. Bole buka da buku pink.

sya 10 week misi suruh mai bt buku...dh bt smlm....alhamdulillah... ....

buku pink kena buat sblom usia kndungan 3bulan

seeleoknya sblm usia kndungan 12 week..