Selamat malam ibu2

Sebelum ni sya byk post stock emas 916 , jadi disini sya nak inform half komisen sya yg customer beli 3g keatas sya akan beli brg keperluan baby utk ibu2 yg kurang berkemampuan ☺ tgk dlm ni byk yg memerlukan .. Jom support sya smbil2 kita sedekah 😘 pm sya utk tgk item ya 01151293593-syarifah

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan urusan mommy dan dilimpahi rezeki yg tk putus2 seperti air zam2 ibu sudi bantu ibu2 yg memerlukan...semoga allah pnjangkn pahala ibu dunia dan akhirat❤️🥰

2y trước

aamiin aamiin 🤲