Perut Cramping

Sebelum 8 hari nak period,saya dah rasa letih,perut cramping, sakit belakang pinggang dan mood saya tidak stabil serta asyik rasa lapar jer....

2 Các câu trả lời

Mcm sya lh sis... Skrang pun sya rse skit bwah perut n sakit pinggang... Ble sya prgi klinik doktor ckp ke mungkinan sya mngandung tp trlalu awk utk buat upt... Skrang ni pun sya msih rse sakit lg sdang kn period sya lg 6 ari je nk dtg... Tp skit ni dh nk dkat 2 mnggu dh

Sama macam saya masa zaman sekolah. Kadang sampai kene duduk sickbay sebab tak tahan period cramp 😅