20week mudah kuar air mata pastu teriak kenapa yaa pagi tadi kejutkn suami yg ssh bgun tido.

sebab nk mkn nasilemaklaukjew ada x yg mcm sya nie

2 Các câu trả lời

semua sebab emosi ibu ngandung nii mmg xmenentu .. kdang2 benda yg biasa je kita tgk time xpregnant, elok je xnangis, tp bila pregnant beriya sgt nangis nya .. kita cepat mudah sentap, yg tu biasa sis untuk ibu ngandung .. untuk makanan tuu, serupa mcm saya, xingat dah brp week, suka betul makan sup daging, hari2 masak, makan punya selera mcm 2 3hari xmakan .. xjemu lgsg, smpai suami pun ckp awak ni xbosan ke mkn benda sama .. xpe sis, selagi benda tuu xmudaratkan badan, makan je 🤣🤣

kitaaa samaaaa 🤣🤣suami tegur sikit jee melalak sampai tersedu sedu🤣