Suspek tyroid waktu pregg...ade yang sama kes???

Sebab kd kata tahun ni banyak yg kene tyroid,termasuk la diri sendir,follow up hospital...semoga semuanya baik²..

1 Trả lời

saya suspek tyroid sis, hyper tyroid ni pun kena tunggu next checkup tuk amik darah kalau teruk kena follow up hospital hmm sis pun muntah teruk ke ?

2y trước

okey..cuma siapa xtahan masam tu..sisah sikit..minum suquid oren tu boleh...jnji ade minuman makan masuk dlam badan..bg tenaga..kalau x lembikkkkkkk