Jangkaan kehamilan

Seawal berapa minggu mami detect mami preggy? Jom share!

68 Các câu trả lời

Saya 8 minggu 🤭 sbb last year n awal tahun ni slalu frust bile lambat period je check upt, esok lusa da period. Then taon ni after 2 years menanti. Alhamdulillah. Lepas dua bulan confirm xdtg period, selepas dipaksa oleh ibu n adik sy. On my birthday and im PREGNANT ! 😍

5minggu! takde simptom tapi husbd yang paksa check sebab dia tengok macam lain. kita malas nak check sebab dah redho. test lepastu tinggal kat toilet, dia yg tgk result haha menangis sama2 dlm toilet 😂 now dah 24w alhamdulillah

2y trước

😅😅😅 alahaiiii .. bila kita redha, mesti Allah ganti yg lebih baik kan. Alhamdulillah. semoga Allah sentiasa permudahkan segalanya untuk mami & family 🤲🏻🥰

seawal 4 minggu dh tahu sbb jnis Sy period mmg ontime....kalau lmbat 2 Hari je mmg dh check... alhamdulillah 2x mgndung sama dpt tahu awal + mmg ada symptoms awal sblum period delay lagi ... 😊alhamdulillah msuk 20week dh ni anak ke 2... 🥰

3 minggu. Seminggu sebelum due period. Masa puasa hari Asyura rasa sakit perut mcm senggugut. Ingat nak period. Sehari tggu tak period2. Esoknya tergerak nak test upt. Alhamdulillahh +ve n now dah 3 month. Hehe

2y trước

4 minggu

3 minggu..start penat nk buat kje..keja ringan pun penat btol rse...priod pulak lewat..pdan laa sebelum ni pkai prfume fav rse pening..tapi mlas nk berharap..tup2 tggu 5 hari x dtg period, cek upt..alhamdulillah🥰 #babyfirst

ank 1st maybe around 4w sbb period end oct , middle nov dh +ve n xigt date period , xtau kiraan etc noobs lg masetu 🤣 umur 14 mase tau pregnant muahhahaha ank 2nd 3w6d ank 3rd 3w4d ( gugur ) anak 4th 3w1d (gugur ) anak 5th 3w5d

2y trước

Alhamdulillah, semoga awak menjadi ibu mithali yg tbaik utk anak2 .. 🤲🏻🥰

6 minggu and bunting pelamin , check sebab period dah delay tetiba badan jadi penat mengantok je kerja . memang dah rasa macam pregnant , sekarang dah 26weeks . tak sabar nak jumpa baby even dah timbul perasaan takut nak bersalin

2y trước

hehehe .. Alhamdulillah, rezeki dpt awal .. banyakkan membaca ttg kehamilan & kelahiran .. ingat satu jerrr .. nk tengok bby & kita selamat & sehat jekk .. inshaallah, semoga Allah permudahkan 🤲🏻 doa zikir byk2

6w4d..msa tu period da 3 bulan x dtg..da check upt tpi negetif..jdi sy pun pegi kt hospital nk check psl kesihatan..skli doktor Suh buat ujian air kncing..skli kluar result positive.. Alhamdulillah rezeki Allah bagi 🥰

ms 3w, dh ada tnda heart burn kerap sgt n perut kembung..lps tu breast sakit(yg ni mmg sure sgt prgnt)..3ari sblm due period, dh double line terang..ms ni tngh kuarantin covid.. rupanya twin... tp gugur ms 13 minggu

5 hari sebelum due period sebab pelik, asyik sembelit, breat sensitif sesangat n pening2. selalu kalau nak period symptom sy cirit birit je. sesaja check awal skali double line, alhamdulillah 🥹