Nak tye mommy sume..klau scan 21 week dah clear ke nampak gender..pastu ada x y scan skali nmpk muka

Scan gender 21 week

8 Các câu trả lời

Kalau awak nak nampak muka bby jelas better 26 minggu , haritu saya scan 22 weeks dia tk berapa jelas tu pakai 4d 😂 sbb bby belum tembam .. gender start 16 week dh nampk

1y trước

baik sis tq🥰

saya dh scan nmpk gender dri 18week.. pstu bt detail scan 21 weeks.. dh nmpk gender dgn muka.. cuma muka kurus kecik lg lh sbb bby kecil lg..

1y trước

ok tq sis🥰

hai .sy dh scan gender nmpak je..muka pn ada scan tapi baby asik gerak2 je,jd ssh..hahaa.tp dpt gmbr baby senyummmm..scan time 20w

1y trước

ooo yeke..bestnya..tq sis🥰

sye 24 minggu masih samar² lagi die malu nak tunjuk , tapi ade orang dh nampak klau 22 minggu

1y trước

ok sis tq🥰

nampak dah gender. scan nampak muka boleh buat 3d/4d/5d scan

1y trước

kiranya Kalau 21 week dah ok la kn nk tengok skali muke..or tggu 24 week baru ok

jantina dh clear. muka jika 2d dh clear. 3d4d5d blm clear

1y trước

baik sis🥰..tq

Clear dah. Paling sesuai nak scan gender 20-30w

1y trước

ok sis..tq

sy baru je scan week 23.. due date sep

1y trước

sis scan tgk gender ke muka