Sekarang dah 8 weeks

Scan dh nampk kantung n baby tpi heart bate xda lg..risau😢doc ckp kedudukan kantung dh cntik dan dh ada bby..hrp next scan semuanya baik2 sja..ada ke pengalaman mummy2 mcm ni ya?

Sekarang dah 8 weeks
4 Các câu trả lời

puan jgn sush hti k..just continue je mkn acid folic.. mcm sy dlu 11 weeks br ada heart beat..mg dpmudahkan segalanya aamiin 🫰

9mo trước

oo..ye ke..baik2,bt masa ni saya xmiss ubat tu lg...hrp semuanya ok,bby sht..Tq sis respon♥️

InshaAllah next scan ada heartbeat jgn risau sgt ya 🤲🏻🤲🏻

9mo trước

Aamiin..Aamiin..smga smuanya baik2..Tq sis♥️

aah sme ngn sya..11w bru nmpk bby n heart beat..doa yg baik2 ye sis

9mo trước

oo..ye ke..Alhmdllah..hrp semuanya ok..Tq sis respon♥️

saya pergi 8week Ada dah siap record lagi 😭😭😭 terharu

9mo trước

Alhmdllah..♥️