SCAN GENDER 17W

scan 17w dah nampak 3line. tapi mommy risau kena scam takut2 rupanya telor. boleh jadi tak? haha baju pink2 dah beli 🤣🤣 eksited punya pasal

SCAN GENDER 17W
5 Các câu trả lời

saya 20w baru je pi scan tadi kat kk, tp baby pusing belakang pulak 😅 tak dapat la nak tgk jantina, sebelum ni anak sulung malu2 bagi tgk, kali ni dia pusing terus badan ke dlm so mmg tak nampak laaa 🤣 nanti saya repeat scan lagi dekat luar, maybe 22w or 24w

better scan time bby besar sikit dlm 23week mcm tu.17w bby m,sih kecik sb tu ada doc klau xmahir tgk mmg akn jdi silap.tu yg kdang brsalin keluar jntina lain,,,😅😅

baby saya scan 16w pun sign burger. tunggu minggu depan scan 20w pula di kk. hahaha

InsyaAllah girl ni. Obvious 3 lines dier.

Girl ni

1t trước

Hehehe ye sis baby sy pun mcmni jgk tuari🤭