Normal ke masuk 6 week

Sblm ni sy kerap sakit perut dan kram tpi skrng masuk 6 week sakit tu da xada normal ke tpi skrng kerap mabuk dan muntah2 dan kerap sakit belakang

3 Các câu trả lời

em nak kata normal tu tak sure lah. apa2 sakit pun macam tak normal kan sebenarnya kalau kita fikir 😅 tapi tu antara sinptom biasa kehamilan lah. kejap simptom ni, kejap tukar simptom tu. memang akan berubah2 sepanjang kehamilan.

Sama lah phase kita! Sampai rasa tak sakit tu normal ke tak eh?! Skrg rasa loya2 je masuk week 6 ni. Semoga kuat ya! InsyaAllah dipermudahkan

Iya, normal.