Gastrik semasa hamil

sblm Hamil X pernah kena gastrik.bila ham first time kena gastrik. APA yg perlu dilakukan pedih ya sampai jaln pun terbobgkok-bongkok

2 Các câu trả lời

sy hr tu pn kene gastrik.. sy tye kwn sy yg ada gastrik waktu hamil jgk..dia ckp doktor suruh mkn oat@nestum atau bijirin gtu..tp kerap kali .mkn sikit tp kerap kali .

2y trước

owh terima kasih ATS perkongsian

boleh ke kk or frmasi untuk dptkan ubt gastrik, masa sama kerapkan mkn kuantiti ckit2, elak benda pedas.