3 kali scan gender

Saye dah 3 kali scan gender memang confirm burger sign. Last scan haritu dengan pakar dieorang pun cakap confirm burger sign. Possible ke keluar pun burger sign jugak ? Pernah jadi tak selalu scan burger sign tetibe keluar pistol ?

22 Các câu trả lời

sy 2 kli scan xnmpk sy ada gdm detil scan still xnmpk kli ke 2 detil alahai doktr ckp...sorok nmpk kaki jerr🤭🤭🤭 tngu 32week scan pkr kk pulak nk tnya

kawan sy 3kli scan kata girl skli keluar boy..ank sy pon first kata girl akhirnya boy..so sila beli brg baby yg unisex sbgai langkah berjaga ii 🤣

Saya dari 12w scan burger sign. 18w scan burger sign, 21w buat detail scan pun burger sign. So mmg girl la tu kot baju pun dah beli girlly2 🤣

1y trước

Sama laa kita ☺️ gegirl juga

kalau boy awai nampk, 6 bulan pun dah blh nampk , ms babg saya dl , 6 bulan tu terus nmpk bby boy, ank sy yg girl pula lmbt detect jantina

Boleh jadi juga. Tapi seeloknya redha dengan apa yang keluar. Burger atau pistol yang penting baby nya sihat dan mamanya sihat juga

klu dh 4kali scan dktr bg jwpn yg sama tu...betul la. lain klu awk scan dktr bg jwpn berlainan. bby lelaki mudah nk detect.

klu da byk kali scan & jantina tu tetap.. besar kmungkinan memg itu la jantinanye..

pernah sis, mcm kawan sy 5 kali scan..dri kk smpai swasta semua ckp girl..skli keluar boy..menjerit die..ahahhaa

Kalau baby dh besar scan mmg nmpn burger mmg burger je.. kalau pistol mmg akan obvious dh nmpk

scan swasta la tepat sikit... nak tepat masa kandungan masuk 25-28 mgu la tu nampak jelas...