Platlet rendah

Sayantelah diambil darah sebanyak 2 Kali Dan kedua2 keputusan darah saya menunjukkan platlet yg rendah. Sekarang saya diminta untuk mengambil darahnkali ke3 untuk mengesan kenapa platlet saya rendah.HB saya semuanya ok. Ada tak rakan2 pengalaman yg Sama Dan bagaimnaa utk mengatasi kekuarnagan platlet ini terutamanya semasa Hamil?

2 Các câu trả lời

apa simptomnya tu..sis dh week brp skrg?

2y trước

allahu..semoga platlet sis makin tinggi..tq share baru tahu jgk. kalau mcm org kena denggi nk bg naik platlet minum sup ketam,minum air 100plus..tp pregnant tak tau kena makan apa

mkn pisang.