Assalamualaikum hai semua..saya nak tanya..kalau test upt macamni positif hamil ke?

Saya tiada pengalaman..saya dah kawen 3 tahun..baru ni first time naik 2 line

Assalamualaikum hai semua..saya nak tanya..kalau test upt macamni positif hamil ke?
2 Các câu trả lời

kalau double walaupun samar, tetap positive. period teratur tak ? kalau teratur kira dari hari first last period sampai harini dah berapa week ya 🤗 . pastu kalau dah 7 - 8 w, dah boleh gi scan 🤗

2y trước

try upt semula lagi seminggu & 2 minggu lagi . sebab kalau ikutkan last period, tak sampai 4w . tggu 8w , terus gi scan . period tak teratur tu mention pada doktor. incase masa 8w tu tak nampak janin / jantung. doktor akan declare keguguran atau kandungan tak menjadi , so mention period tak teratur ya 🤗 kalau saya, saya jawab saya tak ingat bila last period walaupun saya ingat . saya nak tahu saiz kandungan masa scan tu 😂

positif tapi upt ni slalu dpt false reault so cuba repeat gune dip n tell kotal hijau https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟