Lambat period 9 hari

saya test 2 line. Normal ke badan rasa berat awal2 ni? And kena makan or minum apa tak untuk berapa minggu ni. Saya takut sebab last year saya gugur masuk 3 bulan. bila boleh check kat klinik ye?

1 Trả lời

Badan rasa xlarat tu normal awl kehamilan..hormon kehamilan..kena mkn acid folic utk awal2 kehamilan ni,bnykkn mnum air masak…dh 8w keatas blh la pi scan klinik tgk kantung/janin tu dh ada ke blm, then bru pi Kk utk pengesahan n buka buku pink..alert sebarang spotting/bleeding..