Kencing kotor

Saya terkena kencing kotor dua hari lepas tapi alhamdulillah hari check dah okay. Saya minum barli tapi tak sesuai dengan saya maybe sebab saya cirit birit dan muntah muntah smpai lembikk. Ada sesapa macam saya tak

1 Trả lời

Maaf mommy tak pernah pula begitu bila minum barli. Bila dah kena cirit birit dan muntah kena minum banyak air. Supaya tidak dehydrated. Kalau masih muntah dan cirit terus jumpa doktor segera

2y trước

Baik terima kasih🥰 mungkin barli tak sesuai dengan badan saya