16w keluar cecair jernih dkt breast

Saya tengah urut brest nak bg puting keluar elok sbb nurse pesan hari2 buat.. Tiba2 harini keluar cecair jenih pekat Awal sgt ke keluar susu sekarang? Mmg saya selalu bersihkan kalau ada putih2 mcm kerak masa mandi tapi x pernah keluar apa2... So saya konfius, tersilap urut sampai susu keluar awal ke macam mana.. boleh mommy semua share pengalaman? #firstpregnancy

1 Trả lời

normal awak. ada yg awal ,ada yg lewat mcm saya pun 23week baru keluar. lepas ni awak bersihkan hati2x yaa. terkeluar sikit tuh takpa, just jgn picit. cuci dgn kapas.

2y trước

ooo baikk terima kasih