Tips bersalin

Saya tengah pregnant anak ke 2 dah 38minggu.. anak first czer sbb fetal distress and jalan tak bukak banyak.. ada tips tak nak cepat turun tanda and cepat bukaan untuk bersalin normal?? #pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

Masa ank first dlu sy buat turun naik tangga je plhn lpas tu esk trus turun tanda 😮‍💨

1y trước

Berapa kali eh turun naik tangga tu sebab skag cepat megah 😂

Hi sis anak sulung awak fetal distress perkembangan dia okey tak skrg?

Ada la 25x hhaha