Nak luah 😞

Saya tengah pregnant 9weeks skrg sy selalu nangis Dan sedih malam pun susah sngt nak tido . Asal saya bergaduh dengan suami , dia naik tgn Dan tampar saya sampai mulut saya berdarah . Saya xkuat la saya sedih tambah pula saya risau anak sy kat perut ni kalau sy selalu sedih Dan nangis .

1 Trả lời

doa banyak2 supaya suami berlembut hati. mohon ada sesi luahan hati ke hati. semoga Allah permudahkan urusan puan ya. semoga puan dan baby dilindungi sentiasa. kalau sudah melampau, mohon bantuan keluarga ya. jaga diri.

2mo trước

baik terima kasih 🤍