SUKA HEMPAS PINTU

saya taktau la, saya cuma nak meluah. ada sorang ni orang dalam rumah perempuan (malas nak mention) dia ni satu2nya suka hempas pintu, tapi saya tak nampak antara dia sengaja atau memang perangai dia macam tu, kalau ada angin kuat pun mcm dia tak berhati2 takut kot2 pintu tu terhempas.. kadang dia masak g dapur pun bunyi dapur pung pang pung pang , nak buka peti sejuk pun sampai tsenget peti sejuk tu dari asal.. aku tak tau la orang jenis dia ni, saya ada anak baru nak masuk 6 bulan, mmg start dari baby anak sy terkejut je dengar bnyi busing yg smua dia buat tu.. saya ni memang jenis tak suka tegur orang, saya malas nak gaduh.. KORANG ADA PENGALAMAN TAK ORANG JENIS MACAM NI? ke saya yg brmasalah tak suka dengar dia buat bising tu tapi saya ada baby kot.. 🥲

2 Các câu trả lời

Samalah. Bila org hempas2 ni kita fikir dia ni tak suka aku ke. Dia ni tak puas hati dgn aku ke. Kalau saya kena masa pantang (bukan mak atau mak mertua). Hempas2 mcm nak halau kita. Last2 belum habis pantang balik rumah sendiri. Aman pantang sendiri walaupun huru hara nak settlekan kerja rumah dgn jaga anak 😂

1y trước

😢 betul sis, penat sangat ni jaga emosi gara2 nak hadap dia hari2 hempas pintu 🤣 bayangkan subuh2 jam 5 pagi ke macam tu memang d hempas juga pintu.. mcm rasa nak pindah rumah pun ada

kita samalah. sya ni jiran sblah. llki.. pon ad anak.kcik tpi dah sthun cmtu maybe. skenya hempas.pntu..beranda kami sblah2.. dekt plak dnegn tmpat tdur baby sya.. mmg sllu terkjut.. isteri dia tkde plak hempas.ke.ape helok je tutup pntu tak mcm dia.. nak tgur tpi jenis.mcm biskut. n tk mesra.. 😑