MORAL SUPPORT

saya tak mintak banyak just nak mintak moral support dari mommies out there. I dalam fasa postpartum depression sekarang ni, i nak semangat i balik🙂 #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Mummmyyy.. stay strong mummy. Luah kan sahaja masalah di sini. We are a community untuk bantu all mums di sini without judgement.

hi you okay now? i pun tgh alami nya sekarang ni

1y trước

Now i’m getting better, husband kena amik peranan penting dia yang kena bagi support kat kita. Jaga anak memang satu cabaran baru bagi i just enjoy the journey and buat sesama dengan husband😊 i hope you doing well, let’s be a great mom together okay ❤️