Happy syukur Alhamdulillah

Saya tak ada apa nak tnya cuma nak luahkan sahaja😊 Syukur Alhamdulillah penantian selama 7tahun dikurniakan rezeki cahaya mata Pertama 🥰 Hari nie genap 18weeks 2hari kandungan.. Dari semalam bila baring rasa gerak2 dekat perut...ya Allah terharu sangat2 dan tak tahu nak gambarkan macam mana perasaan nie..hanya allah sahaja yang tahu🥰 Tak sabar nak tunggu repeat scan untuk 20weeks-24weeks nanti nak tengok perkembangan anak yang pertama dekat rahim 🥰🥰.ya Allah terima kasih dengan nikmat yang engkau berikan padaku 🥰🥰 terima ksih beri peluang menjadi seorang ibu dan memberi peluang pengalaman pregnant dan bersalin .... #firstmom #firstbaby #syukuralhamdulilah

7 Các câu trả lời

Alhamdulillah seronok baca. Mcm tu laa saya sis menunggu 3tahun. Happy dia lain mcm sikit2 nak ckp dkt husb yg anak dia gerak 🤭🤍 alhamdulillah semoga urusan kita dipermudahkan saya rasa mmg due awak lebih kurang dengan saya. Semoga urusan kita dipermudahkan untuk melahirkan zuriat pertama kita sis 🤍🤲🏼

1y trước

Amin amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲🥰

alhamdulilah seronok baca cerita akk. semoga diberi kesihatan sepnjg kehamilan dipermudhkn urusann selamat bersalin baby sihat comel nnti . ❤️

1y trước

aminnn ❤️

Alhamdulillah tahniah sis.. so happy for u.. yg tunggu lama ni biasanya bila dah dapat tu nikmat dia lebih dr orang yg lain …

1y trước

terima kasih ☺️

Alhamdulilah3,.sama lah sis sy ttc 10tahun..Tahniah,semoga dipermudahkan segala urusan kita semua nanti🤗

1y trước

Amin amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲🥰

alhamdulillah.. tahniah sis.. jaga diri baik2

1y trước

terima kasih ☺️☺️ insyaallah baik sis..

Syukur alhamdulillah..tahniah sis😊

1y trước

terima kasih 🥰🥰

alhamdulillah. sy ttc 11tahun 😊

1y trước

semoga segala urusan sis dipermudahkan dan dikurniakan cahaya mata pertama yg comel amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲