Tak kunjung hamil

Saya sudah satu setengah tahun menikah tapi saya belum juga hamil.

5 Các câu trả lời

Tak mgndung juga rezeki sis..rezeki dpt dating dgn suami bnyk²...pergi la buat hubungan korg makin rapat,bercuti,tgk wayang,date...sbb bila dh ade anak,kos akn btmbh,masa makin bkurang dgn suami..percayalah allah sebaik² perancang..berserah semua dkt dia..pasti dimudahkan segalanyaa

4y trước

Amin, mksh ya bunda

Bnda bila kita selalu pikir, blh menyebabkn kita stress..bila stress mmg ssh nk mengandung 😊..keep positif..Allah akn beri tepat pd waktunye..cuma kena byk bersabar, jgn putus asa n kene byk berdoa

4y trước

Ia bun, sy sllu kepikir trus Krn tak kunjung mengandung dan lamapun sya jadi stress. Oya mksh ya bun

Hanya bila kamu mula berserah pada Allah dan tidak lagi mengharap, keajaiban akan berlaku. Apa pun rajin2 berurut dan cek dgn doktor, mkn folic acid, dan luangkan masa bersama suami tersayang.

abg dgn kakak ipar sy dah nk msuk 6 tahun nikah tapi msih tak ada rezeki anak.. tak apa sis yg penting usaha dan doa.. in shaa Allah

4y trước

ya sis sama2 🥰

Kna bykkan bsbar n bdoa sis..busaha juga then haha pmkanan yg penting jga..amalkan folic acid

4y trước

Ok bun, mksh ya