Datang bulan

Saya stop ambik depo bulan 12 tahun lepas (sepanjang depo tak dtg period kalau period pun sehari dua je) n dah tak ambik apa2 perancang dah tapi kenapa sampai skrg dah bulan 5 saya still tak datang bulan then check upt always neg je.. Boleh tahu tak cara nak bagi period balik sbb sebelum kawin period saya teratur je tak prnh miss sebulan pun.. Risau jugak ni..

3 Các câu trả lời

sy ada tanya misi. klu stop ambil depo, hormon ambil masa dkt setahun utk ok semula.

2t trước

Ouhh yeke... Lama jugak tu btw terima kasih respond..

Makan jamu kak KM nanti elok