perut kerap mengeras 39w 2d

saya skrg susah nk tidur malam sebab perut kerap mengeras sakit tegang tapi takda sakit contraction. maybe ruang baby dlm perut dah sempit . mengiring ke kiri tk selesa ke kanan pun tk selesa . ada ke yg sama mcm saya? #firstbaby

8 Các câu trả lời

sama jg tp mengeras sy lebih kepada baby stretching...senget2 perut. tak sakit. sy 38w...blm kluar tanda lagi..smga kita smua dpt bsalin tnpa induce..baby kluar scara natural tnpa dipaksa aameen aameen

Saya dh 39week perut kerap mengeras kadang sakit dkt ari” tu rasa mau terkencing je

sama jugak saya 38 mnggu dah...hehe semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin..aamin

Saya dh 39week perut kerap mengeras kadang sakit dkt ari” tu rasa mau terkencing je

Sye pun tgh alami. 39w 6d dh😌 buah hati tkmau kluar lg

eh sama la🥲🤧39 minggu 2 hari...

Saya 38 minggu 3 hari pun sama sis

normal