bila blh rasa gerakan baby

saya skrg prgnant anak kedua. jarak prgnt tu jaoh jadi lupe dah bila blh rasa gerak baby. smlm tnye misi, die ckp plg cepat 17.. paling lambat 20 wks. tye doktor pn same. selalu ckp 17 wks dah rase. saye dah nak masuk 16 wks takde rase ape2 lg. 😅 seingat saye mase anak first dulu belasan weeks dh rasa.. mmg anak kedua dan seterusnya kita lambat rasa ke ?

2 Các câu trả lời

ikut sensitif kot .. sbb sya anak ke 6 time 19w dah rasa .. anak sblm ni byk time 20w keatas bru rasa😅

2y trước

ohh.. risau pulak tak rase² tp doktor cek bby ok je.

sy 14weeks dh rse bby twins.

2y trước

wa bestnya.. maybe dalam rahim tak byk ruang tu blh rase kot...