Flex coklat

Saya skrg 8w pregnant, start smlm kluar lendir dgn darah sikit then harini kluar fleks kaler coklat, adakah normal?

2 Các câu trả lời

betul sis, any spotting/bleeding actually tak normal, tp dia boleh jadi bahaya atau tak bahaya. masa saya buka buku pink, nurse pesan if nampak je ada spotting darah warna merah, terus pergi hospital. tak apa kita berjaga2 lebih sikit.

any bleeding during pregnancy x normal ya. boleh pg klinik or emergency terus. bwk sekali buku pink kalau ada.