SEMBELIT WAKTU HAMIL

Saya sembelit waktu mengandung sampai luka dalam dubur. Pedihnya Allah je yg tahu.mngis2 thn sakit..da pergi jumpa doc n bgi ubt thn sakit n cair najis. Apa perlu buat utk elokkn luka tu. Xthn klau sakit dia dtg. Mkn ubat tahan sakit pon kdg x jln jgk

5 Các câu trả lời

nak elokkan luka cuba pegi farmasi, then bgtahu awak luka di dubur n awak pregnant. manatau dorang boleh suggest krim yg bersesuaian. kalau xnak gi farmasi try dulu kat kk. kdg2 kk pun ada je krim2 mcm tu.

1y trước

baik nti appointment sy mnx ubat sapu

sy baru ni makan buah kiwi. alhamdulillah dapat membuang dengan selesa. try la.. selain tu mmg kena minum air masak banyak.. macam sy minum 2L++

Kalau saya makan buah naga atau buah tembikai setiap hari. inshaAllah okay. Jgn mkn pisang sbb saya makan sembelit juga

awak sory2 🤣🤣🤣 buah naga ya Allah lupa2 hhhahahahahahhhahahah maaf kn sy 🤣 ha buah naga mkn 1 biji

1y trước

ya betul mkn buah naga membantu untuk sembelit..

amalkn mkn buah delima 2 hri sebiji insha Allah 🫰🏼

1y trước

sy pun sembelit teruk sampai kena buasir..