Susah berak

Saya sembelit sejak awal kehamilan.. sekarang dh masuk 5bulan.. kadang saya meneran sungguh2 kalau nk membuang... sbb najis susah betul keluar.. effect ke ya teran2 berak?.. takut juga, tp terpaksa sbb dh penuh tp susah keluar

2 Các câu trả lời

Makan buah sayur air banyak Kalau dah tapi still sembelit cuba makan ubat sembelit Klau makan ubat pon tak okay Cuba guna ubat sembelit jenis masuk dalam bontot Ada jual di farmasi