Ada tk kt sini sme mcm saya?

Saya selalu mual ii tapi takmuntah pun, cuma mual angin je , rasa nak tido selalu, n tksedap badan je, saya letih juga kadang ii, bile ye hilang alahan cmni, rse tklarat dh 😭😭 saya nak masuk 9weeks dah esok, ada spe tau tak cara nak hilangkan angin dalam badan dan mual ii? #ingintahu #seriusnanya makan panadol boleh ke? Ke kena ambik ubat angin dekat klinik

16 Các câu trả lời

Smlm sy buang air besar masa basuh ada darah melekat kt tangan..rasanya darah dari miss v..risau..sy pernah alami? Tapi skrg dh takda

kalau rasa angin, pedih ulu hati boleh ambil syrup MMT, Zellox. mmg akan hilang. tak boleh suka2 ambil sebarang ubat ye.

1. Jgn dilayan sakit tu.. 2. Hadapi dengan sabar shj.. 3. Bisik pada diri.. "This shall pass soon.. "

Sama mcm saya haritu sis. Mual tapi tak muntah pun. Letih tak payah cerita. Terrrrsgt letihhh

Tips takde sis kena hadap je. Saya masuk 22 weeks baru hilang alahan 🥹

sabar jela tips dia..sy dulu smpai beranak alahan..