Benjol di jahitan czer

Saya sekarang dah 27 hari selepas melahirkan. Dekat tempat jahitan saya tu kering dah. Tapi ada benjolan n bila dipegang rasa pedih sangat. Ada sesiapa punya pengalaman mcm ni tak? Esok baru saya pergi kk tapi sebelum tu nak tau adakah normal?

1 Trả lời

kalau ada rs sakit ms sentuh better jumpa doc n chck takut ada infection sbb puan kata ada benjolankan.. pedih ..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Aamiinn. Terima kasih sis ❤️