Berapa week boleh rasa baby tendang ?

Saya sekarang 18 week perut kerap keras kalau nak tido kalau banyak berjalan Pon die keras 😌 sakit x selesa tp kalau saya baring mengiring rasa ada gerak gerak halus dlm perut TU baby saya bergerak ke ?? 😳 #firstbaby

1 Trả lời

sy rasa dri 15 week haritu, geli² dia gerak dri dalam, area bawah pusat.. tendang pun dlm sekali dua tpi xkuat la rasa dia.. masuk 17 dah boleh kira dia tendang😂 terutama waktu malam dgn waktu lapar, kalau kita lapar rasa mcm perut tertarik kan, ni sambil2 perut tertarik lapar tu, dia tendang bawah, kiri kanan marah mak dia malas nk pegi makan😂