Susah Nak Membuang

Saya sekarang 12weeks , normal ke kalau saya rasa nak membuang tapi bila ke toilet najis tu taknak keluar . Penat lama tunggu dlm toilet , last² mmg tak kekuar . Ada ke ibu² yg macam saya jugak ? #firstmom #firstbaby #ingintahu

3 Các câu trả lời

sama la kita skrg dh 13w... start8w susah sgt.. nk paksa takut lak last2 makan yougurt ngan buah baru kluar xyah paksa sgt bahaya

10mo trước

kita cover bahagian pemakanan la ya kiranya . in shaa Allah boleh cuba . terima kasih kongsi ilmu 🤍