Zincofer untuk naikkan HB low

Hi, saya sedang pregnant 10 weeks. Dahh bukak buku pink dan dapat detect hb saya low. Hanya 9.4 saja. Isnin depan kena check up kk semula. Masa bukak buku pink haritu doktor ada bagi ubat zincofer, saya cuba makan dahh semasa perut kosong di awal pagi. 3 hari pertama makan okay, boleh telan sebab makan bersulamkan air sunquick oren tu. Sekarang pun sama masih bersulamkan air sunquick oren tuu cuma dah 2 hari kebelakangan nii saya akan muntah air semula setelah setengah jam makan zincofer tu. Ada ke mommies yang penah alami macam saya? Saya risau sebab next week nak check HB semula 🥹

2 Các câu trả lời

cuba tukar waktu makan ubat ke sebelum tidur.

1y trước

Okayy awak, saya cuba tukar pada waktu malam sebelum tidur. Terima kasih yee 😊