Assalamualaikum mommy2x semua nak tnya pasal upt positif..

Saya sdh 4bulan tk period.. tapi saja cek upt pagi tadi dan asil ny positif..boleh ke hamil Klau sdh lama tak dtng period..mohon penjelasan mommy2x yg ada pengalaman..selama 4 bulan tk period ada juga cek bulan2x dan -neg..tapi kali ni positif pula ada kemungkinan ke hamil 🥺 #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #Ttc3tahun

Assalamualaikum mommy2x semua nak tnya pasal upt positif..
2 Các câu trả lời

boleh. Sy pun mcm awak. 2 bulan tak period, ttbe cek UPT positive and yes, mmg mengandung

11mo trước

pergola scan utk confirmation

bolehh