Pregnancy 31 w 3day

Saya sakit bahagian ari ari dan pinggang check air kencing negative , check bukaan close lagi perut saya kuat mngeras sangt sangt sampai tahap mngeras tak boleh nak bergerak dah sekarang saya di tahan wad , tapi sampai sekarang saya takthu kenapa saya di tahan wad hahahahaha ada mommy tahu kenapa saya ditahan wad #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

sbb perut sis mengeras .. tkut nanti tiba ada contraction ke apa ..

2y trước

Baik sis terima kasih