Keluar darah 10w

Saya risau. Tadi ada bleeding sikit. Kandungan baru 10w. Smlm ada kluar cecair bila search benda tu biasa je. Mgkin sbb penat. Harini kluar darah. Tadi terus pergi klinik swasta. Dia kata xboleh nk buat apa.. klau dia nk turun dia turun juga(gugur). Takde plk bg ubt kuat rahim. Lpastu scan baby ada lagi. Tolong doakan kandungan saya sihat🥹 saya risau sangatt. Ni ank kedua saya 🥹🥹 ada x yg pngalaman mcm sy

2 Các câu trả lời

sepatutnya dr kena bgi ubat duphaston.. better sis bli sndiri ubat tu.. kalau dh nmpk baby biasanya mmg dr akan kasi

3t trước

mungkin dr tgok dri ultrasound tu nmpk mcm tkde harapan dh kot… hmm sayangnya dh 10weeks 🥹 sabar ya sis smoga ada rezeki sis lps ni🤍