Sleepless Night

Saya dah mula rasa tak selesa nak tidur. Kerap terjaga. Pusing kiri pusing kanan. Cari posisi yang selesa. Baby pun kerap gerak gerak dan tendang. Sudah bermulakah malam tanpa tidur ibu ibu? Saya di 21w+3d

2 Các câu trả lời

Tapi start kandungan 5 bulan,Tak di galakkan tidur melentang.Sebab boleh bagi masalah kepada baby.Boleh baca link info soal tidur yang sesuai yer mom.

Normal pregnant dah nak besar heh. tidur melintang pun boleh.