Awal kehamilan bole kah minum kopi susu

Saya pregnent 4 mggu 3 hari . Sekarang ni saya mengidam nak minum kupi susu setiap hari dan makan ikan goreng.. Persoalan nya bolehkah minum kopi dibawal kehamilan? Sehari sekali jer . Kalo tak minum rasa lemas & teringat ingat

3 Các câu trả lời

same.. nk tau jgak.. sye ni mmg dr dulu suke mnum white coffee.. ble dh tau mengandung kkak n mak larang mnum coffee.. betul ke xboleh mnum

2y trước

tu la sya risau bila terbaca artikal boleh sebbkan keguguran.. so sya stop la demi kebaikan bby yg baru nak besar ni..

Coffee xboleh minum .. kafien tinggi .. risiko pade baby .. klau mngidam minum sikit je buat rase .. jgn byk ye

2y trước

👍👍

blh je jnji jage kuantiti https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

Sama lah saya takboleh masuk jgak