Perut tak nampak

Hi . Saya pregnant nak masuk 16weeks, normal ke masa weeks 14-15 haritu perut cam nampakk. Tapi sekarang macam da tak nampak pulak. Haha #firstmom

2 Các câu trả lời

kecik lgi tu. nnti dh 6 7 bulan bru nmpk. selalu nye yg nmpk lelemaks manja jee. sye 19w pon nmpk kecik jee. yg nmpk besar tu lelemak sedia ade nurse ckp 😂

2y trước

ye. ade org sampai 9 bulan xnampak perut kalau jenis bdn kecik.

Time kenyang lagi nampak perut.. Time lapar kempis.. Tapi bila tarik nafas perut xkempis.. Sy pun dah nampak sikit...