Pregnancy symptoms

Hi. Saya pregnant 9 weeks now, lately ni kerap rasa nak pitam, menggigil dan rasa tak cukup nafas. Is it normal? Apa yang perlu saya amalkan supaya boleh atasi perkara ni? Tq #firsttimemom

2 Các câu trả lời

jgn skip makan sis. Sy dulu alahan teruk. sampai nak makan Pon tak berapa selera sbb kuat muntah. pernah pitam sekali nasib di rumah masa tu ada keluarga yg lain. strt dari tu, Sy mmg spare coklat dlm beg.

Hb rendah ke sis?, kalau hb rendah boleh jdi jugakk, kalau kerap berlaku terus ke emrgncy sis.