Bentuk perut

Saya pregnant 9 minggu 4 hari, perut masih x nampak seberapa besar , nrml ke mcm tu? #1stbaby

5 Các câu trả lời

normal la sis. hehe .sy 5months pn xda npk mcm mgndung, org tgk pn mcm x mgndung😂xda lg pkai dress2 skirt2. hihii. depends on bntuk bdn sseorg tu jgk/sz baby .

2y trước

Wowowo. Saya rasa waktu saya 5 bulan, semua Baju Sudah jadi crop top 😅.

Lain org lain perut depend sis biasa akan nmpk perut sikit 12 week ke atas mcm saya la tapi tak lah besar sgt hehe

2y trước

Luckynyaaa. Saya dah nampak dah sis. Tapi saya rasa tu fats 🥹. Rasa mcm confuse sangat skrg. Saya ni Mmg Gemuk Ka atau pregnant ?🤰 😂

normal sis. jn risau. sy 12w bru npk benjol sikitt dkt perut😁🤭

Sama la kita..itu normal Sis😅

Normal sis